dimecres, 19 d’abril del 2023

En Joanet Recicles i en Tomeu Granera


Els alumnes d'infantil i 1r de primària hem tengut l'oportunitat de participar en una activitat educativa sobre la importància del reciclatge per a cuidar el nostre planeta. Utilitzant la imaginació, la música i l'expressió corporal, en Joanet Recicles i el seu amic Tomeu Granera han despertat en nosaltres un sentiment de solidaritat amb la natura i els altres éssers vius amb qui compartim la Terra.

Durant l'espectacle hem après a reciclar de manera divertida i lúdica a través de malabars amb paper, cartó i envasos, i hem après també la importància de caminar i anar en bicicleta per a reduir la contaminació.

En Joanet i en Tomeu han mostrat com és possible reduir, reutilitzar i reciclar, i han despertat el nostre interès en cuidar el planeta. A més, també hem cantat cançons amb coreografies i hem ballat. Ens ho hem passat molt bé i hem après amb entusiasme.

A través de contes i exemples hem après a separar els residus correctament i a evitar la contaminació, prenent consciència de la importància de cuidar del nostre entorn. Així, aquesta activitat ha estat una oportunitat excel·lent per a aprendre valors de respecte i responsabilitat amb el medi ambient.


























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada